Teema-aamut

Teema-aamut ovat helmikuun Menestyvät järjestöt -tapahtuman ”pikkusisaria”, joilla pureudumme aina yhteen aiheeseen kerrallaan.

Helsinki Pride 2018 ja #TrumPutinHelsinki

Kuinka luodaan ilmiö ja tartutaan ajankohtaiseen puheenaiheeseen

Miten masinoidaan 100 000 ihmistä Senaatintorille? Kuinka luodaan valtava määrä yrityskumppanuuksia ja kymmenien vapaaehtoisten verkosto tapahtumaa toteuttamaan? Miten saadaan Helsingin Sanomat valjastamaan paras mainostilansa – etusivun kansi  – sateenkaaren väreihin?

Entä miten tartutaan omalla näkökulmalla kaikkien huulilla olevaan puheenaiheeseen ja saadaan oma viesti maailman johtavien päättäjien silmiin? Kuinka Amnestyn Suomen osasto keksi presidentti Trumpin ja presidentti Putinin vierailun yhteydessä ostaa mainostilaa autosaattueiden varrelta ja julistaa Let’s Make Human Rights Great Again?

Näihin kysymyksiin pureudumme syksyn ensimmäisessä Menestyvät järjestöt -teema-aamussa.

*****

Helsinki Pride 2018 -casen esittelee HeSetan tapahtuma- ja varainhankintapäällikkönä toiminut Senni Moilanen, ja #TrumPutin-vaikuttamiskampanjan toiminnanjohtaja Frank Johansson Amnestyn Suomen osastosta.

Tule saamaan käytännön vinkkejä puheenaiheiden ja ilmiöiden luomiseen!

Aamupäivän oppeja voit soveltaa esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä, viestinnässä, varainhankinnassa, vaikuttamistyössä ja vapaaehtoisten rekrytoinnissa ja johtamisessa.

SENNI MOILANEN

Senni Moilasella on vahvaa osaamista niin järjestötoiminnasta, viestinnästä ja markkinoinnista kuin tapahtumatuotantojen parista. Helsinki Priden lisäksi hän on toiminut muun muassa Tahdon2013 -kampanjan vetäjänä ja Asunnottomien yö Helsinki 2016 –tapahtuman tuottajana. Senni työskentelee hyvin­voin­nin ja yhtei­söl­li­syy­den asian­tun­ti­jana Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto — SAKKI ry:ssä. Senni on nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n puheenjohtaja ja on toiminut myös pitkään Trasek ry:n hallituksessa.

FRANK JOHANSSON

Toiminnanjohtaja, Amnestyn Suomen osasto

Frank Johansson on ollut ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin Suomen osaston palveluksessa 27 vuotta ja järjestön toiminnanjohtaja vuodesta 1996, sitä ennen hän työskenteli ulkomaantoimittajana. Suomessa Amnestylla on noin 40 000 tukijaa. Vuonna 2013 ilmestyi hänen toimittamansa kirja Hyvän tekeminen ja valta ja syksyllä 2017 hänen kirjoittamansa Hyvän tekemisen markkinat.

Aika: tiistai 2.10. klo 9–11. Aamiainen on tarjolla klo 8.30 alkaen.
Paikka: Holiday Inn Helsinki City Centre, Elielinaukio 5, Helsinki
Hinnat: 190 € (+ alv. 24 % + 8 euron laskutuslisä)
Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.9.

Huom! Jos ostat lipun tulevaan Menestyvät järjestöt 2019 -tapahtumaan 13.2.2019, saat hinnasta 100 euron alennuksen.
Hintaan sisältyy aamiainen.