Tekijät

Menestyvät järjestöt -tapahtuma on tarkoitettu kaikkien sektoreiden kaikille järjestöille. Tapahtuma syntyi halusta tarjota järjestöille paikka, jossa ne voivat yhdessä pohtia menestyksen reseptiä, jakaa oppejaan ja oivalluksiaan.

Tekijät

Salla Saarinen

varainhankinnan ja viestinnän asiantuntija
Radical Soul

Tiedän kuinka saat järjestösi viestin kuuluviin. Olen kampanjoinnin, varainhankinnan ja viestinnän kouluttaja ja konsultti. Olen vahva tunneihminen, joka uskoo siihen, että vain koskettamalla ihmisten tunteita saat heidät toimimaan. Hajutonta ja mautonta ei huomaa kukaan.

Minussa hehkuu maailman parantamisen palo. Palo, jonka haluan valjastaa mahdollisimman monen järjestön käyttöön sekä työssäni että vapaa-ajallani. Rakastan erilaisia projekteja ja sitä kuinka upeisiin järjestöihin ja ihmisiin olen saanut tutustua.

Monet järjestöt tekevät hyvää, mutta unohtavat siitä kertomisen. Toivoisin, että kukaan ei enää pitäisi kynttilää vakan alla vaan valaisisi sillä koko maailman.

Mottoni: Menestys ei vaadi verta, hikeä ja kyyneleitä. Se vaati yhdessä ilon kautta tekemistä – toinen toisia tukien.

www.radicalsoul.fi

Heidi Korva

viestinnän asiantuntija, vastuullisuusviestinnän konsultti ja kouluttaja
Communiké

Olen tehnyt viestinnän töitä kohta 20 vuotta, ensin toimittajana maan johtavissa medioissa ja sitten järjestöviestijänä Reilu kauppa ry:ssä.

Reilun kaupan vuosina tapasin paljon reilun kaupan viljelijöitä ja näin omin silmin, että omalla työllä ja siitä tehokkaasti viestimällä voi muuttaa maailmaa: yhden ihmisen, perheen tai koko yhteisön elämän. Tätä uskoa toteutan nyt omalla työlläni viestinnän konsulttina ja kouluttajana. Haluan edistää hyviä asioita – sellaisia, joihin itse uskon.

Olen myös Vaatevallankumous-kampanjan perustaja ja vetäjä Suomessa, ja Viestinnän ammattilaisten ProCom ry palkitsi minut Vuoden viestintäammattilainen 2015 -tittelillä ansioistani vastuullisuusviestinnän parissa.

Mottoni:Meillä on vain yksi elämä, mutta kun sen elää täysillä ja hyvin, se riittää.

www.communike.fi