André Noël Chaker

André Noël Chaker

Yrittäjä, kirjailija, Vuoden puhuja 2012, Vuoden juontaja 2015

Kanadanranskalainen lakimies André Noël Chaker on liike-elämän asiantuntija ja moniosaaja, joka on ehtinyt Suomessa vietettyjen 20 vuoden aikana olla monessa mukana.

Andren kirjan The Finnish Miracle – Ihanuuksien ihmemaa julkistamisen myötä räjähtänyt kysyntä puhujarintamalla on viimeistään osoittanut, minkä tason puhujasta on kyse. Kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä, että karismaattisesta esiintymisestä.

André oli mobiilihuuman keskiössä toimiessaan toimitusjohtajana
mobiiliteknologiafirmassa 2000-luvun alussa. Yritys myytiin Nokialle ja André on sittemmin toiminut strategisena konsulttina alalla, sekä kirjoittanut yhden ensimmäisistä mobiiimarkkinoinnin kirjoista (“A Strategic Guide to Mobile Marketing”, Baskerville Strategic Research). Hän on toiminut palkitun kansainvälisen Mobile Monday -järjestön tapahtumien pidettynä juontajana jo usean vuoden ajan. Hän on myös toiminut Veikkauksella toimitusjohtajan Senior Advisorina, ja sitä ennen hän vastasi Veikkauksella uuden liiketoiminnan kehittämisestä.

André kutsuttiin aikoinaan Suomeen johtamaan kansainvälistä urheilujärjestöä. Sittemmin hän on ollut mukana lähes kaikissa Suomen merkittävissä urheiluhankkeissa ja on kuin kala vedessä kansainvälisessä urheilubusineksessa.

André on taitava ja inspiroiva esiintyjä, joka saa yleisönsä nauramaan, ajattelemaan ja keskustelemaan. Hän osaa katsoa suomalaista yhteiskuntaa ja liike-elämää sekä sisä- että ulkopuolelta. Andrén lempiteemoja ovat innovatiivisuus ja riskinottaminen työssä ja elämässä. Mielenkiintoisten tarinoiden kautta André todistaa, että mahdottomasta voi tehdä mahdollisen.