Teema-aamut

Teema-aamut ovat helmikuun Menestyvät järjestöt -tapahtuman “pikkusisaria”, joilla pureudumme aina yhteen aiheeseen kerrallaan. Teema-aamujen hinnasta saa 100 euron alennuksen, jos järjestö ostaa lipun myös helmikuun Menestyvät järjestöt 2019 -päätapahtumaan.

Kuuleeko nuoret? Järjestöt puhuu.

Kuinka tehdään innostavaa viestintää nuorille – ja nuorten kanssa?

Miten nuorille kannattaisi viestiä? Mistä he innostuvat, ja mistä eivät? Entä miten nuoria saisi mukaan tekemään järjestön viestintää, esimerkiksi suunnittelemaan kampanjoita nuorille?

Nämä kysymykset askarruttavat monissa järjestöissä – varsinkin, jos järjestön työntekijöiden kuopus on itsekin 30+-vuotias. Järjestöillä olisi nuorille kuitenkin paljon asiaa – ja myös sellaista, josta nuoret voisivat kiinnostua.

Nuorten tavoittamista auttaa, kun käyttää viestinnässä nuorten omia keinoja ja kanavia. Niihin pureudumme seuraavassa Menestyvät järjestöt -teema-aamussa 27.11. klo 9-11.

Tule saamaan vinkkejä ja ideoita paitsi viestintään myös siihen, miten lähteä liikkeelle, kun haluaa nuoria mukaan tekemään.


Moneen kertaan palkittu Demi kerää verkon, printtilehden ja somekanaviensa kautta ympärilleen yli puolet 12–19-vuotiaista tytöistä. Se onnistuu käsittelemällä nuorille tärkeitä teemoja, tekemällä ”heidän näköistään” mm. Instassa stooreina ja draamasarjoina, YouTubessa yhdessä tubettajien kanssa ja printissä oman lukijatoimituksen kanssa.

”Nuoret haluavat osallistua ja ovat taitavia tekemään”, sanoo Demin päätoimittaja Päivi Lehtomurto.  Tule kuulemaan hänen vinkkinsä!

 

ANNETAAN NUOREN ITSE KERTOA!

Priya Härkönen on 15-vuotias aktiivinen nuori, joka kuuluu Planin lastenhallitukseen ja on sitä kautta ollut myös kahdesti Planin Girls Takeover -tempauksessa. Priya kertoo teema-aamussamme omista kokemuksistaan ja antaa vinkkejä siihen, kuinka järjestöt voisivat innostaa nuoria mukaan toimintaansa.

Aika: tiistai 27.11. klo 9–11.
Paikka: Hotelli Seurahuone, Kaivokatu 12, Helsinki
Hinnat: 190 € (+ alv. 24 % + 8 euron laskutuslisä)

Huom! Jos sinä tai joku muu järjestöstänne ostaa lipun tulevaan Menestyvät järjestöt 2019 -tapahtumaan 13.2.2019, saat tämän koulutuksen hinnasta 100 euron alennuksen.
 

PERUUTUSEHDOT
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen on maksuton.